10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Zwembad de bonte wever

Dagje waterplezier in subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever

€2,50 korting

Assen - Dein mee op de golven of trotseer de wildwaterkreek. Een dagje naar subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever is leuk voor alle leeftijden! Terwijl de kids van de glijbaan roetsjen, ontspannen hun ouders in een warme whirlpool.

Koop tickets met €2,50 korting!
4
Country & Christmas Fair 2018 op Kasteel de Haar

Geniet van winterse sferen op de Country & Christmas Fair 2018

Tot €5,- korting op je tickets!

Haarzuilens - Geniet van the most wonderful time of the year tijdens de Country & Christmas Fair 2018! Kerstshoppen, heerlijk eten en in de wintersfeer komen op een magische locatie: in de weelderige tuinen van Kasteel de Haar.

Bekijk de aanbieding
5
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
6
Meneer in de sneeuw met accordeon

Winterfair Garderen 2018

Korting op al je tickets

Garderen - Wandel door het Engeland van Charles Dickens, maar dan in Garderen! De Winterfair in de Beeldentuin is helemaal in Dickens-stijl en verschillende koren, vuurkorven en een accordeonist maken de sfeer compleet.

Bestel je tickets nu met korting
7
Olifant bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€2,00 korting op tickets!

Amersfoort - Krijg je nooit genoeg van dieren? Kom dan naar DierenPark Amersfoort, waar je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren loopt. In deze dierentuin middenin het bos ontmoet je heel veel dieren van heel dichtbij!

Bekijk de aanbieding
8
Euromast uitzicht jongen met opa

Euromast Rotterdam

Met koffie en gebak en €5,10 korting

Rotterdam - Hij torent boven heel Rotterdam uit: de Euromast! Het icoon van de havenstad, waar je kunt eten, slapen, dineren en abseilen. En genieten van het mooiste uitzicht over de stad op 185 meter. Ga je mee omhoog in de roterende glazen lift?

Bekijk de aanbieding
9
Stokloopinstructie bij Muzieum

Ga mee op ontdekkingstocht in de duisternis in het muZIEum

Extra korting en gratis consumptie!

Nijmegen - Even boodschappen doen of naar de stad voor een cadeautje lijkt heel simpel. Maar als je blind of slechtziend bent is dit niet zo gemakkelijk. Ervaar het dagelijks leven in het donker onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids.

Bekijk de aanbieding
10
Fien en Teun

Ontdek het gezellige landleven op Avonturenboerderij Molenwaard

50% korting op je tickets

Groot-Ammers - Is een tomaat groente of toch fruit? Bij Avonturenboerderij Molenwaard is spelen tegelijkertijd ontdekken! In dit gezellige themapark word je een echt boertje of boerinnetje en staan Fien & Teun klaar om je mee te nemen op avontuur.

Bekijk de aanbieding