10 Populairste aanbiedingen op DagjeWeg.NL Tickets

We helpen je graag met het uitzoeken van de beste tickets voor jou. Benieuwd naar de populairste uitjes? Onze top 10 geeft je een overzicht van de best verkochte tickets op dit moment.

1
Gezin in de sneeuw met slee en hond

Nederlands Openluchtmuseum: het leukste dagje uit in de winter!

Exclusief: 25% korting op de entreeprijs

Arnhem - Ga met het hele gezin naar het Nederlands Openluchtmuseum deze winter. Volg de sfeervol verlichte route door het museumpark, bak een broodje boven het vuur, schaats op de ijsbaan, roetsj van de sleebaan en geniet van heerlijke warme chocomel.

Koop je tickets met 25% korting!
2
Soldaat staat voor oorlogsvliegtuig

Oorlogsmuseum Overloon

15% korting + gratis consumptie

Overloon - Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Koop nu met 15% korting
3
Corpus gezin in het oor bij reis door het lichaam

Reis door het menselijk lichaam bij CORPUS

€ 5,- korting op je tickets

Oegstgeest - In CORPUS maak je een spectaculaire reis door het menselijk lichaam. Letterlijk: in het gebouw begin je bij de knie en eindig je in de hersenen. Een unieke beleving die nergens anders ter wereld te ervaren is!

Koop nu je tickets met € 5,- korting!
4
Middeleeuwse optocht in themapark Archeon

Beleef de middeleeuwen in Archeon

25% korting op je tickets

Alphen aan den Rijn - Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het leven vroeger was. De hutten en huizen in Archeon hebben ooit echt ergens in ons land gestaan. Breng een bezoek aan het Romeins Museum en ontdek unieke vondsten uit het Zuid-Holland van eeuwen geleden.

Bestel tickets met 25% korting!
5
Kinderen in het Nederlands Watermuseum Arnhem

Nederlands Watermuseum Arnhem

50% korting op je tickets

Arnhem - Verborgen in én onder park Sonsbeek ligt een uniek doe-museum: het Nederlands Watermuseum. Hier leer je spelenderwijs alles over het gebruik van water en het beheer van dijken aan de hand van allerlei proefjes. Een spetterend dagje uit!

Koop je tickets met 50% korting
6
Volg een speurtocht door het museum

Beleef de Slag om Arnhem bij Airborne Museum Hartenstein!

Tijdelijk 50% korting

Oosterbeek - Beleef de Tweede Wereldoorlog alsof je er zelf middenin zit. Ga terug in de tijd bij Airborne Museum Hartenstein en beleef de ondergrondse Airborne Experience. Hier maak je de oorlog van heel dichtbij mee.

Bestel je tickets nu met 50% korting!
7
Man en twee kinderen bij Het Scheepvaartmuseum

Maak een spannende zeereis in Het Scheepvaartmuseum

Aanbieding: 20% korting

Amsterdam - Ga je mee op avontuur in Het Scheepvaartmuseum? Kinderen beleven met hun (groot)ouders een dag vol spannende verhalen van stoere zeebonken en matrozen. Vuur het kanon af en stap aan boord bij Michiel de Ruyter!

Koop je tickets met 20% korting
8
Zelf speculaas maken!

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem

€ 1,50 korting en gratis speurtocht

Hattem - De bakker zelf aan het werk zien? Dat kan in het pittoreske stadje Hattem in het Nederlands Bakkerijmuseum. Volg het hele bakproces, wandel door de geschiedenis van het oude ambacht en doe in vakanties mee aan leuke bakactiviteiten.

Boek tickets met € 1,50 korting
9
Piepschuim snijden

Speel- en ontdekpark De Spelerij

Tot € 2,50 korting op je ticket

Dieren - Ga op onderzoek uit in De Spelerij in Dieren. Hier mag je aan allerlei kunstwerken en speelobjecten zitten. Allemaal bedacht door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Schep en draai zelf bijvoorbeeld op een hijskraan of maak een mooi kunstwerk.

Koop tickets met tot € 2,50 korting
10
Kinderen ontmoeten maki op Apeneiland in DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort

€ 2,- korting op tickets!

Amersfoort - In DierenPark Amersfoort loop je niet alleen langs, maar ook boven en tussen de dieren. Klim boven beren, spot giraffen en maki's vanaf de waterfiets en ontmoet brullende dino's in het DinoPark.

Bestel tickets met € 2,- korting