Bestel gemakkelijk je tickets

Omniversum: beleef IMAX films op indrukwekkende grootte

Logo van Omniversum

De films in grootbeeldfilmtheater Omniversum nemen je mee op reis. Van een reis naar de maan tot alle mooie dieren en wonderen in de wereld om ons heen. Je zit middenin het verhaal!

Gezellig naar de film! Welke grootbeeldfilm kies jij? Bij Omniversum duik je in verschillende werelden die rondom je worden afgespeeld op het unieke bioscoopscherm. Zo ben je ineens op de Serengeti, zweef je door de ruimte of zwem je tussen vissen diep in de zee. Een film is bij Omniversum een echte beleving!

Enkele filmtips

Filmtip 1: Under the Sea: In deze film ga je mee op avontuur onder water, op de meest exotische plekken op aarde. Duik mee met mysterieuze beesten als haaien, inktvissen, zeedraken en vrolijke zeeleeuwen en kleurrijke visjes. Leuk voor alle leeftijden.

Filmtip 2: A Beautiful Planet: Sluit je aan bij drie astronauten en ga mee op ruimtereis. Ontdek hoe de astronauten vanuit het Internationaal Space Station neerkijken op aarde, overdag en 's nachts. En hoe wassen astronauten eigenlijk hun haren? Voor iedereen van zes jaar en ouder.

Er zijn nog veel meer films te zien. Bekijk de volledige programmering van Omniversum.