Bestel je tickets voor € 25,-

Fiets door Gouda met Baja Bikes

Logo van Baja Bikes Gouda

De beroemde, oer-Hollandse Goudse kaasmarkt, het Oude Stadhuys en de indrukwekkende Sint-Janskerk kennen we, maar Gouda heeft veel meer te bieden! Stap op de fiets en ontdek Gouda met Baja Bikes.

Stap op de fiets en ga mee op een tour van Baja Bikes. Zo ontdek je op typisch Hollandse wijze een kant van Gouda die je lopend of per auto nooit zou zien. Gouda zit namelijk vol mooie hofjes, grachten en middeleeuwse straatjes waar je met de auto niet makkelijk komt. Rijd gezellig langs de mooiste plekjes in hartje stad.

Prachtige omgeving

De enthousiaste gids van Baja Bikes neemt je ook mee naar de polder, het prachtige plaatsje Haastrecht en het adembenemende natuurreservaat vol watervogels bij Reeuwijk. Voor de terugweg pak je weer de polder van de Hollandsche IJssel, om te eindigen op het imposante marktplein waar je de beroemde Sint-Janskerk vindt.

Kaasstad van Nederland

Is Gouda voor jou onlosmakelijk verbonden met kaas? Plan dan een tussenstop bij een kaasboerderij in en proef heerlijke zelfgemaakte kaas! Zo beleef je met Baja Bikes en echt Hollandse tour door de kaasstad van Nederland.